Προϊόντα

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες με συνέπεια και αξιοπιστία και με κύριο γνώμονα την αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτησή σας

Η Kostoglou Stones διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της επεξεργασίας, εμπορίας αλλά και κοπής μαρμάρων και γρανιτών και εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας

Μάρμαρο

Το μάρμαρο είναι φυσικό πέτρωμα αποτελούμενο κυρίως από ασβεστίτη ή δολομίτη. Η χρήση του ήταν διαδεδομένη από την αρχαιότητα με λαμπρά παραδείγματα αρχιτεκτονικής, τέχνης και διακοσμήσεις. Χρησιμοποιείται ευρέως, προσθέτοντας καλαισθησία και μεγαλοπρέπεια όπου κι αν εφαρμοστεί. Χρησιμοποιείται για σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές, σε πατώματα, πατούδες, πασαμάνα, καπάκια, σε νιπτήρες.

Γρανίτης

Ο γρανίτης είναι φυσικό ηφαιστειακό πέτρωμα εξαιρετικής σκληρότητας και αντοχής, το χρώμα του οποίου εξαρτάται από τη σύσταση του.

Χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και είναι το πλέον διαδεδομένο διακοσμητικό υλικό. Σύμφωνα με εμπεριστατωμένη έρευνα και μετρήσεις του Αμερικανικού Ινστιτούτο Μαρμάρου, οι γρανίτες είναι απόλυτα ασφαλείς για εφαρμογή σε εσωτερικό χώρο (π.χ. πάγκους κουζίνας), καταρρίπτοντας έτσι το μύθο περί ραδιενέργειας.

Συνθετικά Πετρώματα - Τεχνογρανίτης

Ο τεχνογρανίτης είναι συνθετικό χαλαζιακό πέτρωμα που χρησιμοποιείται σαν διακοσμιτηκό υλικό σε οικοδομές. Κατασκευάζεται με τα ίδια υλικά με το τεχνομάρμαρο, δηλαδή είναι εμφανές έγχρωμο κονίαμα ενισχυμένο με πολυεστερικές ίνες. Έχει μεγάλη σκληρότητα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, αφού ο χαλαζίας (quartz) αποτελεί το τέταρτο σκληρότερο υλικό στο κόσμο, με ελάχιστη απορροφητικότητα, ενώ δεν χρειάζεται τη συντήρηση ενός φυσικού υλικού, στα συν του είναι και η αντοχή σε κοινά οικιακά οξέα, σε χτυπήματα, γδαρσίματα, καθώς και η απουσία πόρων και η ομοιομορφία στο χρωματισμό.